skip to main content
pringles-logo-left

Правила и услови

Само за МК. За постари од 18 години. Не е потребно купување или плаќање. За да учествувате, посетете ја Pringles.com, скенирајте ја лименката за да ја активирате AR играта и успешно завршете го предизвикот помеѓу 3.10.2023 г. и 31.1.2024 г. 204 награди од 1 x €120 (или еднакво на локалната валута) достапен код за ТВ Ракутен, 12 по потпериод. Наградите се заеднички за Босна и Херцеговина, Косово, Црна Гора, Албанија и Србија и им се доделуваат на учесниците што успешно и најбрзо ќе го завршат предизвикот секоја недела. Продолжен промотивен период: 2 x месечни натпревари помеѓу 1.2.2024 г. и 29.3.2024 г. каде добитниците ќе бидат избрани на истиот начин за шанса да освојат 1 x €120 (или еднакво на локалната валута) код за ТВ Ракутен месечно. Најмногу 1 награда/лице и 1 пријава/ден. Важат условите и исклучоците за кодовите за ТВ Ракутен, кодовите се користат за изнајмување филмови што се подобни само за понудата, дозволено е изнајмување на најмногу 24 филмови во рок од 12 месеци. Потребен е пристап до интернет и регистрирање на сметка. Зачувајте ја сметката (важи само за жителите на Босна и Херцеговина, Косово, Албанија и Србија). За целосна верзија на Правилата и условите, за информации за регистрирањето и за наградите, одете на www.pringles.com. Целосни Правила и услови

ОСВОЈ

ГРАТИС ФИЛМОВИ 
САКАТЕ

ДА СИ ГИ ПОДОБРИТЕ

ВЕЧЕРИТЕ ДОМА?

Играјте го предизвикот - фаќање чипсови Pringles и добијте шанса да освоите гратис филмови

enter-to-win
ПОДГОТВЕНИ СТЕ

ЗА СТРИМИНГ

ЗА ВЕЧЕРИТЕ ДОМА?
1. КРЕИРАЈТЕ СМЕТКА

или најавете се ако веќе имате постоечка. 

2. ИГРАЈТЕ ЈА ИГРАТА

Фатете ги чипсовите Pringles за да видите дали сте победник.

3. ПОБЕДИВТЕ?

Очекувајте нè! Ако сте победник, ќе ви пратиме е-пошта во рок од 28 дена.

ИСКУСТВО НА ПРОШИРЕНА РЕАЛНОСТ

ПРЕДИЗВИК - ФАЌАЊЕ PRINGLES

Треба да фатите 15 чипсови Pringles за најбрзо можно време за да освоите награда!

pringles-mobile-image

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА 

Ви даваме шанса да освоите гратис филмови! Има вкупно 204 награди во форма на код за Rakuten TV 1 x €120 (или еквивалент во локална валута) што може да се освојат за време на главниот промотивен период. Има два продолжени периоди по главниот промотивен период.

Главниот промотивен период почнува на 3-ти октомври 2023 г. и завршува на 31-ви јануари 2024 г. Може да учествувате еднаш дневно за време на главниот промотивен период. 

Има два продолжени периоди од 1-ви јануари 2024 г. до 29-ти март 2024 г. во коишто има две награди, код за Rakuten TV 1 x €120 (или еквивалент во локална валута), една по потпериод. 

Треба да го скенирате QR-кодот на која било лименка Pringles (освен во Македонија и Црна Гора) или на промотивните материјали во продавниците, или може директно да ја посетите Pringles.com. Ќе треба да се пријавите на постојна сметка на Kellogg’s или, ако сте нов корисник, да креирате сметка на Kellogg’s. Искуството со проширена реалност (AR) потоа ќе започне и ќе треба прво да ја скенирате лименката Pringles (освен во Македонија  и Црна Гора), а потоа да ја завршите играта со проширена реалност во најкраток можен рок. 

Само за Македонија и Црна Гора не е потребно купување. Ќе треба да се пријавите на постојна сметка Kellogg’s или ако сте нов корисник, да креирате сметка Kellogg’s. Учествувајте во промоцијата и ќе започне искуството со проширена реалност (AR), а потоа ќе ја завршите играта AR во најкраток можен рок. 

Може да учествувате еднаш дневно. 

Оваа промоција е отворена само за лица на возраст од 18 години или постари.

ИМАТЕ УШТЕ ПРАШАЊА?

Ако сакате да дознаете повеќе за натпреварот, контактирајте со службата за клиенти.

Правила и услови

Само за МК. За постари од 18 години. Не е потребно купување или плаќање. За да учествувате, посетете ја Pringles.com, скенирајте ја лименката за да ја активирате AR играта и успешно завршете го предизвикот помеѓу 3.10.2023 г. и 31.1.2024 г. 204 награди од 1 x €120 (или еднакво на локалната валута) достапен код за ТВ Ракутен, 12 по потпериод. Наградите се заеднички за Босна и Херцеговина, Косово, Црна Гора, Албанија и Србија и им се доделуваат на учесниците што успешно и најбрзо ќе го завршат предизвикот секоја недела. Продолжен промотивен период: 2 x месечни натпревари помеѓу 1.2.2024 г. и 29.3.2024 г. каде добитниците ќе бидат избрани на истиот начин за шанса да освојат 1 x €120 (или еднакво на локалната валута) код за ТВ Ракутен месечно. Најмногу 1 награда/лице и 1 пријава/ден. Важат условите и исклучоците за кодовите за ТВ Ракутен, кодовите се користат за изнајмување филмови што се подобни само за понудата, дозволено е изнајмување на најмногу 24 филмови во рок од 12 месеци. Потребен е пристап до интернет и регистрирање на сметка. Зачувајте ја сметката (важи само за жителите на Босна и Херцеговина, Косово, Албанија и Србија). За целосна верзија на Правилата и условите, за информации за регистрирањето и за наградите, одете на www.pringles.com. Целосни Правила и услови